Bonnevoy vakantie vergelijker

Vergelijk miljoenen vakanties

Veelgestelde vragen

Wat is Bonnevoy?

Wij zoeken uit miljoenen reizen die ene reis die past bij jouw wensen. We zijn een zoekmachine voor reizen. Het is niet nodig om een bestemming op te geven, want we verrassen je met locaties voor jouw vakantie! Dat maakt ons anders dan andere vakantiezoekmachines. Je zoekt niet naar een vakantie op een bepaalde bestemming, maar naar een bestemming voor jouw vakantie.

Hoe werkt Bonnevoy?

Wil je weten hoe je reizen moet zoeken, kijk dan bij de vraag Hoe zoek ik een reis?

Wij verzamelen van over de hele wereld informatie over vliegtickets, hotelovernachtingen, prijzen, weergegevens en nog veel meer. Op onze servers berekenen we miljoenen mogelijke reizen, die slaan we vervolgens op. Wij laten jou aangeven wat je leuk en niet leuk vindt, met die informatie gaan we kijken welke reis het best bij je past. Je krijgt de beste reizen en kunt een keuze maken of verder zoeken.

Hoe zoek ik een reis?

Wanneer je op onze website komt zie je direct een aantal velden waarin je kort kunt aangeven wat voor reis je ongeveer zoekt. Wanneer je klikt op Zoeken geven we je direct wat resultaten. Ben je nog niet direct overtuigd van onze suggesties? Met de filters aan de linkerkant van de pagina kun je je zoekopdracht verfijnen.

Wat is beta?

De beta versie is een versie van de website die nog niet helemaal af is. Hij is al wel beschikbaar, maar er kunnen nog wel foutjes inzitten. Door de beta toch beschikbaar te stellen hopen we dat deze foutjes sneller aan het licht komen. Op dit moment is Bonnevoy alleen nog maar beschikbaar als beta versie, omdat we simpelweg nog geen definitieve versie af hebben.

Hoe zit het met de prijzen die jullie weergeven?

De prijs die je in de zoekresultaten ziet, is een zo goed mogelijke schatting die wij hebben gedaan. We corrigeren regelmatig deze prijzen voor de daadwerkelijke prijzen, maar we moeten met schattingen werken om de site snel te houden. Zodra je een vakantie open klikt sturen we je naar de aanbieder van de reis en daar kun je de exacte en definitieve prijs vinden.

Wat betekent Bonnevoy?

Onze naam is een portmanteau van het Nederlandse bonnefooi, op goed geluk, en het Franse bonne voyage, goede reis. Bonnevoy: vind op goed geluk de perfecte reis!

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Alles wat je ons vertelt over je droomreis is anoniem en blijft geheim. Reiswensen die je invoert kunnen we gebruiken om betere voorspellingen te doen, zodat zoekresultaten nog beter worden. We koppelen nooit informatie over je identiteit aan de verzamelde data, want we vinden het belangrijk dat je zorgeloos en eerlijk je wensen in kan vullen. Wil je graag meer weten? Bekijk dan ons privacybeleid.

Hoe zit het met mijn privacy?

Wij vinden privacy erg belangrijk, bekijk ons privacybeleid maar eens.

Ik heb een klacht!

Neem gerust contact met ons op voor klachten over onze website, de zoekfunctionaliteit en meer. Als je problemen hebt met je vlucht kun je het beste contact opnemen met de supportafdeling van Tix.nl. Als je problemen hebt met je hotel kun je het beste de supportafdeling van Expedia inschakelen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, want we zijn altijd bereid je te helpen.

Hoe bepalen jullie de prijs van levensonderhoud?

Sinds 2009 bestaat de website Numbeo.com. Numbeo is een project waarbij de prijzen van tientallen artikelen op honderderden plekken op de aarde worden bijgehouden door vrijwilligers. De gegevens van Numbeo worden nooit beïnvloed door de overheid of andere instanties en proberen zo correct mogelijk te zijn. Numbeo kan een hele handige site zijn als je geïnteresseerd bent in wat de kosten zijn van het dagelijks leven in verschillende plaatsen op aarde.

Een vlucht die jullie aanbieden in de zoekresultaten is niet meer beschikbaar.

Dat vinden we erg jammer, het ziet er naar uit dat er net iemand voor je is geweest die de reis te pakken heeft gekregen. We zijn op elk moment van de dag de gegevens aan het verversen op onze servers, maar kunnen helaas niet een op de seconde precieze lijst van beschikbaarheid verkrijgen. Wees echter niet getreurd, er zijn miljoenen reizen voor je beschikbaar!

Kan mijn aanbod van vakanties of accommodaties ook worden opgenomen in jullie zoekmachine?

Wij staan uiteraard altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waar komt de informatie vandaan?

De informatie die we gebuiken om reizen te berekenen komt uit diverse bronnen, zowel openbaar als gesloten. We halen bijvoorbeeld prijsinformatie van Numbeo en foto's van Flickr, locatieinformatie van Foursquare en video's van Vimeo. We doen ons best om het kaf van het koren te scheiden en alleen betrouwbare informatie op te nemen, maar we kunnen de juistheid helaas niet garanderen.

Waarom is jullie site zo snel?

Door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen en slimme technieken zorgen we er voor dat het berekenen van gegevens al lang gebeurd is! Op die manier kan je computer een dutje doen terwijl jij de mooiste reizen ontdekt.

Wie is Bonnevoy?

Wij zijn twee jonge, ondernemende mensen met een passie voor reizen. Zie ook over ons.