Bonnevoy vakantie vergelijker

Vergelijk miljoenen vakanties

Over Bonnevoy

Vakanties zoeken wordt met ons sneller én leuker…

Bonnevoy is de nieuwe intelligente en razendsnelle vakantiezoekmachine. We willen het zoeken van vakanties op internet leuker maken. We willen je verrassen met bestemmingen waar je nog niet aan gedacht had en je overtuigen met mooie foto’s en video’s. We combineren zoveel mogelijk informatie van het internet om voor jou de ideale vakantie te vinden. We zoeken naar de laagste prijzen, maar ook naar het mooiste weer of het goedkoopste bier.

Wie zijn wij?

Wij zijn twee ondernemende studenten die het leuk vinden om veel op vakantie te gaan en naast Engels, Duits en Frans ook vloeiend zijn in PHP, Javascript, HTML5 en CSS.

Ewout Kleinsmann
Ewout is master student Electrical Engineering aan de Universiteit Twente. Klik je onze bron open om eens een lekker stukje Javascript te lezen? Grote kans dat je zijn werk leest. Verder houdt hij de laatste webtechnologieën nauwlettend in de gaten, zodat we altijd een stapje voor blijven op onze concurrentie.

  • Aantal vakanties afgelopen jaar: 6
  • Beste trip: 5 weekse reis door Zuidoost Azië

Roland Boon
Roland is master student Business Information Mangement aan de Erasmus Universiteit. Hij heeft al vele jaren ervaring als webontwikkelaar in zijn eigen web development bedrijf Red Frog. Het fancy design en de intelligentie achter de schermen zijn zijn domein.

  • Favoriete stad: Parijs
  • Droom vakantie: 30 dagen surfen in Costa Rica

Special thanks

Bonnevoy heeft hulp gehad van de volgende personen, waar wij allemaal erg dankbaar voor zijn: Tom Lankhorst, Annelouk Pas, Jelle van Riesen, Johan Boon, José Boon en Pauline Kleinsmann.